Casemanager

Casemanager

Natuurlijk begeleidt Vitaal! jouw zieke medewerker weer terug naar het werk met adviezen die passen bij je organisatie en bij je medewerker. Vitaal! streeft naar een langdurige samenwerking die gebaseerd is op partnerschap en kennis van jouw organisatie. Daarom kiest Vitaal! ervoor dat je je eigen vaste casemanager krijgt.

Vitaal!
Neem contact op
Casemanagement

Wat doet de casemanager?

Procesbegeleider

De casemanager speelt een belangrijke rol binnen het re-integratieproces van een zieke medewerker. De casemanager geeft werkgever en werknemer advies en zorgt ervoor dat de juiste stappen gezet worden en dat de juiste partijen aangehaakt worden. Met als doel dat de werknemer zo snel en duurzaam mogelijk te laten re-integreren. Dit in het belang van werknemer en werkgever.

Waarom een casemanager?

Kennis en ontzorgen

De Nederlandse wet- en regelgeving vraagt veel van een werkgever voor een goede verzuimbegeleiding. Onze casemanagers zijn allemaal aangesloten bij het Registere Specialistisch Casemanagement en hebben allemaal 1 of meerdere geaccrediteerde opleiding afgerond. Door deze kennis kunnen zij zowel werkgever als werknemer ontzorgen in het verzuimproces.
Casemanager zorg
Case manager

Casemanagement op maat

Partnerschap

Bij Vitaal! bieden wij casemanagement op maat. Dat wil zeggen: wij sluiten onze dienstverlening aan, bij wat past voor jouw organisatie. Wij vinden partnerschap en samenwerking belangrijk en maken daarom van te voren duidelijke afspraken over hoe onze casemanagers jou kan helpen in het verzuimproces. Dit doen we op afstand vanuit Lochem of bij jou op locatie, om zo nog dichterbij werkgever en werknemer te staan.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan onze verzuimabonnementen.

Onze casemanagers

Deskundig en betrokken

Vitaal! voorziet jouw organisatie graag van een vaste casemanager. Een belangrijk kenmerk van onze casemanagers is hun toegankelijkheid. Korte lijnen, snel schakelen, waarbij je ze zelfs direct via WhatsApp kunt benaderen.
Casemanager Vitaal!

Casemanagement in verschillende talen

Bij Vitaal! kunnen we jouw medewerkers in Oost-Nederland begeleiden in verschillende talen. Dit kan natuurlijk in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits en zelfs Pools.

Welkom
Witam
Welcome
Willkommen
Persoonlijk, ook via WhatsApp
Oplossingsgericht
Partnerschap als basis
Bereikbaar

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Manouk Dusseldorp
Senior Casemanager Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.