kerndeskundigen

Kerndeskundigen

Kerndeskundigen zijn experts op specifieke gebieden binnen arbeidsomstandigheden. Hun gespecialiseerde kennis en ervaring zijn essentieel om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen voor werknemers.

Vitaal!
Neem contact op
Wat zijn kerndeskundigen

Wat zijn kerndeskundigen?

Diverse expertises

Kerndeskundigen zijn experts op een specifiek terrein van arbeidsomstandigheden. Zo zijn er arbeidshygiënisten, arbeids- en organisatiedeskundigen, bedrijfsartsen en veiligheidskundigen. Zij dragen bij aan het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Wat doen kerndeskundigen?

Risico's wegnemen

Kerndeskundigen hebben een adviserende rol binnen hun expertise. In het kader van de risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) voeren ze gedegen risicoanalyses uit op de werkvloer om potentiële gevaren en risicofactoren te identificeren. Wanneer de risico’s in kaart gebracht zijn, wordt er door de kerndeskundigen advies gegeven om de risico’s te minimaliseren en een veilige werkomgeving te creëren. Zo worden er aanbevelingen gedaan op het gebied van arbeidshygiëne, ergonomie, veiligheidsmaatregelen of organisatieveranderingen. Een kerndeskundige kan ook begeleiding en trainingen geven op het gebied van veiligheidsprocedures, gezondheidsrisico’s en bevordering van een gezonde werkomgeving.
Kerndeskundigen Vitaal
Kerndeskundigen inschakelen

Doel van het inschakelen van kerndeskundigen?

Deskundige uitvoering

Het belangrijkste doel is het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Dit ter preventie van ziekte / arbeidsongeschiktheid, al dan niet ten gevolge van ongevallen. Kerndeskundigen beschikken over up-to-date kennis over hun vakgebied en kunnen bedrijven adviseren op basis van de geldende arbo- en veiligheidsvoorschriften en wetgeving.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.