Bedrijfsarts

Bedrijfsarts

Natuurlijk begeleidt Vitaal! jouw zieke medewerker weer terug naar werk met adviezen die passen bij je organisatie en bij je medewerker. Vitaal! investeert in een langdurige samenwerking die gebaseerd is op partnerschap en kennis van jouw organisatie. Daarom kiest Vitaal! ervoor dat je een eigen vaste bedrijfsarts krijgt.

Vitaal!
Neem contact op
arbo arts

Wat doet de bedrijfsarts?

Onafhankelijk oordeel

De bedrijfsarts speelt een essentiële rol in het re-integratieproces van de zieke medewerker. Door middel van medische expertise, begeleiding, advies en heldere communicatie draagt de bedrijfsarts bij aan een succesvolle en duurzame terugkeer naar werk. De bedrijfsarts communiceert met de zieke medewerker en ook met de werkgever.

Wanneer naar de bedrijfsarts?

Vaak maatwerk

Wanneer een medewerker ziekgemeld is, moet hij binnen 6 weken door de bedrijfsarts gezien worden. De bedrijfsarts kan dan beoordelen of er sprake is van ziekte en vaststellen in welke mate de medewerker arbeids(on)geschikt is. Indien een medewerker niet ziek is, kan hij of zij ook een afspraak met de bedrijfsarts maken, dit betreft dan een arbeidsomstandighedenspreekuur.
Wanneer bedrijfsarts?
Bedrijfsarts Vitaal!

Waarom naar de bedrijfsarts?

Gezondheid en inzetbaarheid in balans

De bedrijfsarts geeft een onafhankelijk advies met betrekking tot werk, werkhervatting en herstel. Dit gebeurd op basis van de medische situatie van de medewerker. De bedrijfsarts geeft advies welke stappen gezet moeten worden om herstel te doen laten optreden. Ook informeert de bedrijfsarts jou als werkgever, aan welke voorwaarden de uit te voeren taken van de medewerker tijdens re-integratie moeten voldoen. De bedrijfsarts bewaakt de balans tussen werkhervatting en herstel. De bedrijfsarts koppelt zijn of haar bevindingen betreffende de te verwachte werkhervatting terug aan de medewerker en de werkgever.

Onze bedrijfsartsen

Deskundig en betrokken

Vitaal! voorziet jouw organisatie graag van een vaste bedrijfsarts. Een belangrijk kenmerk van onze bedrijfsartsen is hun toegankelijkheid. Korte lijnen, snel schakelen, waarbij je ze zelfs direct via WhatsApp kunt benaderen.

Nog een kenmerk van onze bedrijfsartsen is hun flexibiliteit. Jouw medewerkers kunnen al binnen 48 uur terecht voor een spreekuur, en indien gewenst kunnen de spreekuren zelfs op jouw eigen locatie plaatsvinden.
Wanneer bedrijfsarts?

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Sigrid Ries
Bedrijfsarts Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.