Rijbewijskeuring Lochem

Rijbewijskeuring

Personen van 75 jaar en ouder die het rijbewijs willen verlengen, dienen zich om de 5 jaar te laten keuren door een arts. Het CBR beoordeelt vervolgens het onderzoek en bepaalt of de persoon rijvaardig wordt geacht.

Vitaal!
Neem contact op
Rijbewijskeuring

Hoe werkt een rijbewijskeuring?

Verzamelen de juiste gegevens

Als eerste schaf je een gezondheidsverklaring aan, deze kan je (tegen betaling) verkrijgen bij de gemeente of op mijn.cbr.nl. Deze verklaring stuur je ingevuld naar het CBR, van hen ontvang je een keuringsverslag. Daarin staat of jij voor de daadwerkelijke keuring eerst nog een arts of medisch specialist dient te bezoeken.

Je neemt de verwijsbrief van het CBR vervolgens mee naar de rijbewijskeuring. Hierop staat een ZD-code, welke de keuringsarts nodig heeft om het onderzoek uit te voeren. Eventuele onderzoeken van de arts of medisch specialist neem je ook mee. De uitslagen van de onderzoeken worden door de keuringsarts digitaal ingevuld. Het CBR beoordeelt de keuring en zal je op de hoogte stellen of je jouw rijbewijs mag verlengen.

Welke onderdelen onderzoekt de arts?

Gezond op weg

De bedrijfsarts onderzoekt jouw ademhaling, meet je bloeddruk en je glucosegehalte. Een belangrijk deel van het onderzoek is het functioneren van jouw ogen. Ook het gebruik van je armen,  benen en je wervelkolom wordt nagekeken door de arts. Tot slot wordt jouw psychische gemoedstoestand besproken, om een inschatting te maken van je rijvaardigheid. De bevindingen geeft de keuringsarts door aan het CBR, die uiteindelijk besluit of jij rijvaardig wordt geacht. Verwijzing naar chauffeurskeuring op deze pagina zetten.
Rijbewijskeuring Vitaal!

Afspraak maken

Heb jij een rijbewijskeuring nodig? Bij Vitaal kun je op korte termijn al terecht. Onze keuringen vinden plaats in ons kantoor in Lochem. De kosten voor de keuring zijn €80,00 (incl. btw), en je ontvangt de factuur achteraf.

Plan een afspraak in door contact met ons op te nemen via de knop, of bel ons op 0573 21 50 51.

Vitaal!
Afspraak maken

Ook bij vitaal!

Keuring voor groot rijbewijs en taxipas

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.