Arbocontract

Een basiscontract met een arbodienst is verplicht. Samen met jou als werkgever, kijken we altijd naar de invulling van onze samenwerking. Het moet aansluiten bij jouw organisatie. Bij Vitaal! is daarom niets standaard.

Vitaal!
Offerte aanvragen

Verzuimbegeleiding... zo doen wij dat!

Benieuwd welk arbodienst contract het beste bij jouw organisatie past?

Ben jij opzoek naar een arbocontract op maat? Met bijvoorbeeld spreekuren op locatie en meer flexibiliteit van casemanagers? Vraag dan een offerte aan!

Je kunt ook kiezen uit één van onze arbocontracten. Met een contract van Vitaal! ben je er van verzekerd dat je voldoet aan alle verplichtingen van de Arbowet en dat jouw (ex)medewerkers goed begeleid worden naar herstel en/of werkhervatting.

Vitaal!
Offerte aanvragen
Vitaal!
Bekijk arbocontracten

Welke soorten arbocontracten bieden wij aan?

Je kunt kiezen uit twee soorten regelingen in een basiscontract. De vangnet- of de maatwerkregeling. Belangrijk voor jou is dat je met beide regelingen, voldoet aan je verplichting zoals de Arbowet deze stelt. Maar er zijn wel grote verschillen. Om je te helpen kiezen leggen we je kort de verschillen uit, zodat je zelf een keuze kunt maken die past bij jouw bedrijf. Bij een vangnetregeling sluit je een arbocontract met een gecertificeerde arbodienst die jou alle werkzaamheden uit handen neemt. Bij een maatwerkregeling bepaal je zelf hoe en door wie je ondersteunt wordt bij de verplichte zaken uit de Arbowet.

Kies jij voor een vangnet- of maatwerkregeling?

Als je kiest voor een vangnetregeling heb je alles goed geregeld en staat Vitaal! altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij alle verplichtingen die de Arbowet stelt. Bij een maatwerkregeling bepaal je meer zelf. Dit betekent dat je als organisatie ook de nodige kennis in huis moet hebben. Daarnaast moet een maatwerkregeling schriftelijk worden goedgekeurd door de O.R. Bij Vitaal! kun je je arbodienstverlening volgens beide regelingen onderbrengen. Wil je meer weten over de verschillende regelingen en de bijbehorende kosten, of ben je er al uit en wil je een voorstel ontvangen? Neem gerust contact met ons op.
Vitaal!
Offerte aanvragen

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.