Arbocontract

Een basiscontract met een arbodienst is verplicht. Samen met jou als werkgever, kijken we altijd naar de invulling van onze samenwerking. Het moet aansluiten bij jouw organisatie. Bij Vitaal! is daarom niets standaard.

Vitaal!
Offerte aanvragen

Maatwerk

Ben jij op zoek naar een arbocontract op maat? Met bijvoorbeeld spreekuren op locatie en meer flexibiliteit van casemanagers? Neem dan contact met ons op!

€0,00

Per medewerker, per jaar

Arbocontract
Flexibele spreekuurlocaties mogelijk
Flexibele casemanagement mogelijk
Geen vaste kosten

Basis

Met een basis contract ben je voorzien van een arbocontract. Altijd een vaste bedrijfsarts en casemanager!

€45,00

Per medewerker, per jaar

Vaste bedrijfsarts
Vaste casemanager
Verzuimraportages
Vaste lage kosten

Uitgebreid

Wil je nog meer ontzorgt worden van je verzuimtaken? Met een uitgebreide contract geniet je van meer ondersteuning van onze experts.

€101,00

Per medewerker, per jaar

Vaste bedrijfsarts
Vaste casemanager
Contact met UWV
Probleemanalyse (WVP)

Compleet

Met een compleet contract ben je volledig ontzorgt en verzekerd van al je wettelijke taken.

171,00

Per medewerker, per jaar

Verzuimrapportages
Contact met UWV
Probleemanalyse (WVP)
Signalering wettelijke taken

Verzuimbegeleiding... zo doen wij dat!

Welke soorten arbocontracten bieden wij aan?

Je kunt kiezen uit twee soorten regelingen in een basiscontract. De vangnet- of de maatwerkregeling. Belangrijk voor jou is dat je met beide regelingen, voldoet aan je verplichting zoals de Arbowet deze stelt. Maar er zijn wel grote verschillen. Om je te helpen kiezen leggen we je kort de verschillen uit, zodat je zelf een keuze kunt maken die past bij jouw bedrijf. Bij een vangnetregeling sluit je een arbocontract met een gecertificeerde arbodienst die jou alle werkzaamheden uit handen neemt. Bij een maatwerkregeling bepaal je zelf hoe en door wie je ondersteunt wordt bij de verplichte zaken uit de Arbowet.

Kies jij voor een vangnet- of maatwerkregeling?

Als je kiest voor een vangnetregeling heb je alles goed geregeld en staat Vitaal! altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij alle verplichtingen die de Arbowet stelt. Bij een maatwerkregeling bepaal je meer zelf. Dit betekent dat je als organisatie ook de nodige kennis in huis moet hebben. Daarnaast moet een maatwerkregeling schriftelijk worden goedgekeurd door de O.R. Bij Vitaal! kun je je arbodienstverlening volgens beide regelingen onderbrengen. Wil je meer weten over de verschillende regelingen en de bijbehorende kosten, of ben je er al uit en wil je een voorstel ontvangen? Neem gerust contact met ons op.
Vitaal!
Offerte aanvragen

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.