9000 +

medewerkers begeleid

5000 +

spreekuren verricht

1500 +

uur bij onze partners op locatie doorgebracht

Casemanager verlengstuk van jouw team

Bertrokken bij jouw organisatie

Partnerschap en samenwerking staan centraal in onze aanpak. Daarom leggen we vooraf duidelijke afspraken vast over wat jij wenst en wat je verwachtingen zijn. Onze casemanagers werken, als verlengstuk van jouw team, graag samen aan doelen. Natuurlijk kun je het casemanagement ook zelf uitvoeren. Je maakt keuzes over de dienstverlening die bij jouw organisatie past. Dat is maatwerk.
Vitaal!
Vraag een offerte aan

Bedrijfsarts op jouw eigen locatie

Flexibel en toegankelijk

We voorzien jouw organisatie graag van een vaste bedrijfsarts. Wij vinden het belangrijk, dat onze bedrijfsarts jouw organisatie goed leert kennen. Door kennis over jouw organisatie en de cultuur, voegen we waarde voor jou en je medewerker toe. Speekuur houden bij jou op locatie, is voor ons ook geen probleem. In welke vorm, vaste ingekochte uren of verrichtingen? Jij mag het zeggen.

Dit zeggen onze partners

De samenwerking verloopt vlot, medewerkers en bedrijfsarts zijn toegangkelijk en bereikbaar.
9/10
Wilma Polman
HR Officer
partner vitaal
Praktisch, toegankelijk, meedenkend en pro actief.
8/10
Joske Meeuwis
HR Medewerker

Dit vinden door ons begeleide medewerkers

Begeleide medewerkers beoordelen onze bedrijfsartsen met:

8.1/10

Begeleide medewerkers beoordelen onze casemanagers met:

7.9/10

Onderbouwde (beleids)keuzes maken met behulp van data

Verzuim in kaart brengen

Vitaal! is een jonge organisatie van professionals, waarbij naast traditionele arbodienstverlening ook veel focus ligt op innovatie en data intelligentie.

Indien gewenst, richten we daarom voor jouw organisatie een dashboard in, waarmee het verzuim in kaart wordt gebracht. Hierdoor is het mogelijk om verzuim te analyseren op medewerkers- én organisatieniveau. Dit stelt ons in staat om te zien welke afdelingen, teams of locaties mogelijk meer vatbaar zijn voor verzuim. Dit kan waardevol zijn bij het nemen van beslissingen over maatregelen om verzuim verder terug te kunnen dringen.

Verbonden door lokale taal, onze partners in Oost-Nederland

Wissel je van arbodienst? Download onze handige checklist!

Ga jij je contract opzeggen met je arbodienst, maar zie je op tegen wat je allemaal moet regelen? Alles wat jij moet weten vind je in onze handige checklist!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Wat maakt Vitaal! de juiste keuze?

Kostenbesparend in plaats van een kostenpost

We begrijpen dat arbodienstverlening wordt gezien als een kostenpost. Geld dat je liever investeert in andere aspecten van jouw bedrijf. Echter, verzuim is onvermijdelijk. Het is daarom cruciaal om efficiënt te handelen wanneer verzuim zich voordoet. De kosten van een zieke medewerker bedragen gemiddeld €200,- per dag en kunnen zelfs oplopen tot €400,-. Het is dus mogelijk om kosten te besparen door verzuimbegeleiding efficiënt aan te pakken en geen tijd te verliezen.

Onze unieke aanpak

Bij Vitaal! behalen we winst dankzij onze unieke aanpak. Geen logge structuren, maar een directe lijn met je eigen casemanager en bedrijfsarts. Samen met jou maken we afspraken over wanneer we jouw medewerker begeleiden en hoe snel hij of zij door de bedrijfsarts wordt gezien. Terwijl je bij de meeste arbodiensten tot 6 weken moet wachten voordat jouw medewerker bij de bedrijfsarts terecht kan, kan dit bij ons binnen een week, en in spoedgevallen zelfs binnen 48 uur. Zo bereik je in de meeste situaties (tijd)winst in het herstelproces en is jouw medewerker sneller terug aan het werk.

Kwaliteit gegarandeerd

DNV ISO 9001 Certificering

Het DNV ISO-certificaat is een internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze certificering wordt uitgevoerd door DNV, een organisatie die ook de audits voor de SBCA verzorgt. Maar DNV gaat verder dan dat; ze beoordelen ook aanvullende aspecten zoals onze bedrijfsprocessen en de voortdurende verbetering van onze kwaliteit.

OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan)

Vitaal! is lid van brancheorganisatie OVAL. Hiervoor dienen we te voldoen aan de OVAL-kwaliteitseisen en gedragscode. Hieronder vallen strenge normen voor onder andere heldere communicatie, meten en evalueren van klanttevredenheid, integer handelen, privacy voorschriften, transparantie en persoonlijke ontwikkeling.

SBCA (Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodienst)

Vitaal! is een gecertificeerde arbodienst, dit betekent dat onze dienstverlening van een hoog kwaliteitsniveau is. Denk hierbij aan onze werkwijzen, maar ook hoe we omgaan met gegevens. Elke drie jaar vindt er een audit plaats voor de her-certificering. Jaarlijks vinden er periodieke audits plaats om onze kwaliteit te waarborgen.

Blik op Werk - Keurmerk Arbeid

Het Blik op Werk Keurmerk Arbeid biedt een onafhankelijke en objectieve kwaliteitstoets en erkenning op het gebied van duurzame arbeids- en sociale participatie. Het keurmerk is een bewijs dat onze dienstverlening, resultaten en processen aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem persoonlijk contact met mij op!
martine@vitaalarbo.nl+31 6 86 86 29 49
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
Onze aanpak
Ervaringen
Datagestuurd
Gratis checklist
Kostenbesparend
Persoonlijk contact