Preventief Medisch
Onderzoek

Een PMO is een zeer effectief middel om verzuim te verlagen. Door vroegtijdig te signaleren kun je langdurig uitval voorkomen. Een PMO zorgt voor fittere medewerkers, grotere inzetbaarheid en dus lager ziekteverzuim.

Vitaal!
Offerte aanvragen

Benieuwd welk PMO het beste bij jouw organisatie past?

Heb jij wensen of vragen over inhoud en/of uitvoering? Vraag dan een offerte op maat aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of kies uit één van de vaak gekozen combinaties. Bekijk onze PMO pakketten.

Vitaal!
Offerte aanvragen
Vitaal!
Bekijk PMO pakketten

Compleet verzorgd

Vitaal! ontzorgt jouw organisatie

Vitaal! adviseert graag wat het beste past bij jouw organisatie. Wanneer je een PMO afneemt bij Vitaal! weet je er zeker dat jij voldoet aan je de wettelijke verplichtingen. Ook organiseren wij het hele project.

Vitaal!

Inzichtelijke groepsrapportage

Volledig inzicht in de resultaten

Het is natuurlijk ook mogelijk om een groepsrapportage te ontvangen van de resultaten van het PMO. Hierbij nemen we de privacyregels in acht. Het is dus afhankelijk van het aantal deelnemers óf en hoe we kunnen rapporteren. Hierover vindt voorafgaand aan het PMO afstemming plaats met jou als opdrachtgever.
Vitaal!

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem persoonlijk
contact met mij op!
sigrid@vitaalarbo.nl+31 6 86 83 83 65
Sigrid Ries
Bedrijfsarts Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.