preventie

3e spoor begeleiding

Als WGA eigenrisicodrager kun je te maken krijgen met spoor 3 re-integratie wanneer jouw (ex) medewerker nog arbeidsmogelijkheden heeft, of als deze gedurende de WGA uitkering zijn ontstaan. Vitaal! ondersteunt jou en je (ex) medewerker bij het vinden van passend werk. Voor jouw (ex) medewerker een kans op een verbetering van zijn of haar financiële positie. Voor jou als eigenrisicodrager, schadelastbeperking.

Vitaal!
Neem contact op

Wat is re-integratie
3e spoor?

Alle mogelijkheden benutten

Als een medewerker na 2 jaar nog ziek is dan volgt een WIA-keuring bij het UWV. Medewerkers die nog arbeidsmogelijkheden hebben (35-80% arbeidsongeschikt) komen in aanmerking voor een WGA-uitkering. Ook gedurende deze uitkeringsperiode na 2 jaar ziekte, gelden er re-integratieverplichtingen voor de periode van maximaal 10 jaar

Inhoud 3e spoor re-integratie

Focus op werkhervatting

Wat 3e spoor begeleiding anders maakt, is dat de medewerker veelal al stappen heeft doorlopen in 1e spoor en 2e spoor. Deze is dus al enige tijd aan het re-integreren en dat maakt dat de activiteiten en modules richting werk voor een groot deel overeenkomen met de voorafgaande fasen. Bij Vitaal! kiezen wij ervoor, om samen met de medewerker te bepalen waar binnen 3e spoor begeleiding de accenten dienen te worden gelegd, om te komen tot het gewenste resultaat: een nieuwe baan. Zo kan het een uitdaging zijn om een kandidaat die al lang niet heeft gewerkt, te activeren voor nieuw werk. Een werkervaringsplek/ proefplaatsing kan hierbij helpen. Onze re-integratie adviseur besteed in het 3e spoor, samen met (ex) medewerker, veel tijd om potentiële werkgevers te overtuigen de (ex) medewerker die al lang niet gewerkt heeft, in dienst te nemen.

3e spoor begeleiding bij Vitaal!

Alle kennis in huis

Het onderscheidende vermogen van Vitaal! bij 3e spoor trajecten is, dat we alle kennis in huis hebben. Onze adviseur overlegt regelmatig met onze verzekeringsarts en arbeidsdeskundige binnen Vitaal! Hierdoor kunnen vragen op het gebied van gezondheid, belastbaarheid en de financiële gevolgen van werk in combinatie met een uitkering snel en doeltreffend beantwoord worden. Voor zowel de (ex) medewerker als de (ex) werkgever.
Verzekeringsarts en arbeidsdeskundige in huis
Groot netwerk Achterhoek en Twente
Ervaring met alle opleidingsniveaus
Focus op activatie en eigenaarschap van de kandidaat

Onze senior adviseur re-integratie Linda Lankveld

Professionele begeleiding

Linda Lankveld is senior adviseur re-integratie bij Vitaal!. Bij Vitaal! is zij verantwoordelijk voor de 2e en 3e spoor trajecten. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Linda een breed netwerk in de Achterhoek, de Liemers, Twente en Salland. Met haar expertise en brede netwerk heeft zij al veel kandidaten aan het werk geholpen.

Linda beschikt over de volgende kwaliteitskenmerken:

Kwaliteit gegarandeerd

Re-integratie is specialistenwerk. Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, worden onze trajecten uitgevoerd door adviseurs die gecertificeerd zijn. Ook worden wij jaarlijks ge-audit door het Blik op Werk keurmerk.
Beoordeling re-integratie trajecten door werknemers
8/10
Beoordeling re-integratie trajecten door werkgevers
9/10

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem persoonlijk
contact met mij op!
linda@vitaalarbo.nl+31 6 20 96 30 72
Linda Lankveld
Senior adviseur
re-integratie & Vertrouwenspersoon Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.