Chauffeurskeuring

Chauffeurskeuring

Als beroepschauffeur ben je verplicht om elke 5 jaar een medische keuring te ondergaan om jouw rijbewijs te kunnen verlengen. Het gaat hier om chauffeurs met een ‘groot rijbewijs’ (C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 of D1E) of taxichauffeurs met een ‘taxipas’.

Vitaal! is dé specialist in chauffeurskeuringen voor Gelderland en Overijssel. Wij bieden deze keuringen aan zowel op ons hoofdkantoor in Lochem als op locatie bij organisaties met meerdere chauffeurs.

Vitaal!
Neem contact op
Groot rijbewijskeuring

Groot Rijbewijs

Hoe werkt een rijbewijskeuring?

De chauffeur (in spé) neemt de verwijsbrief mee die hij heeft verkregen na het invullen van de gezondheidsverklaring bij het CBR. Op deze verwijsbrief staat een ZD-code die de keuringsarts nodig heeft om het onderzoek uit te voeren.

De bedrijfsarts keurt de chauffeur, het CBR beoordeelt de keuring en besluit of het rijbewijs beroepsmatig mag worden verlengd.

Taxipas

Hoe werkt een keuring?

De bedrijfsarts keurt de taxichauffeur (in spé) middels de geneeskundige verklaring. Hierop staat een ZD-code die de keuringsarts nodig heeft om het onderzoek uit te voeren. Deze verklaring heeft de chauffeur ontvangen bij aanvraag van de taxipas.

Het Kiwa Register beoordeelt de keuring en besluit of jouw taxipas verlengt zal worden.
Taxipas rijbewijskeuring

Afspraak maken

Heb jij een chauffeurskeuring nodig? Bij Vitaal kun je op korte termijn al terecht. Onze keuringen vinden plaats in ons kantoor in Lochem. De kosten voor de keuring zijn €101,00 (incl. btw), en je ontvangt de factuur achteraf.

Plan een afspraak in door contact met ons op te nemen via de knop, of bel ons op 0573 21 50 51.

Ben jij een werkgever met meerdere chauffeurs in dienst? Vanaf 10 medewerkers voeren wij ook chauffeurskeuringen op locatie uit. Neem hiervoor contact met ons op.

Vitaal!
Afspraak maken

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.