Poolse verzuimbegeleiding

Poolse verzuimbegeleiding

Wanneer jouw medewerker ziek is en de Nederlandse taal niet machtig is, kan dit het herstelproces vertragen. Om dit te voorkomen heeft Vitaal! experts in dienst, die de verzuimbegeleiding in het Pools uitvoeren.

Vitaal!
Neem contact op

Vacature

Casemanager Verzuim en Ziektewet (Poolstalig)

Voor het uitbreiden van ons casemanagement team zijn we op zoek naar een nieuwe Poolstalige casemanager. Als casemanager ben je zowel verantwoordelijk voor het proactief bewaken van lopende verzuimdossiers maar ook op het voorkomen van verzuim door samen met jouw klanten en het team te werken aan preventie. Dit samen maakt dat je de schadelast ten gevolge van ziekte bij klanten beperkt en/of terugdringt. Je komt te werken bij een arbodienstverlener die zowel reguliere als uitzendorganisaties bediend met Poolse werknemers. Hierdoor is het belangrijk dat je de Poolse taal spreekt en het primaire proces weet te begeleiden.

Casemanagement

Persoonlijk contact in het Pools

Begeleid worden in de juiste taal is van groot belang om het herstelproces soepel te laten verlopen. Daarom krijgen al jouw medewerkers die ziek worden een vaste casemanager bij Vitaal!. In het geval van jouw Poolse medewerkers, is dat een Poolse casemanagers. Zij heeft persoonlijk contact met jouw medewerker en is bereikbaar voor vragen. Onze casemanager houdt jouw medewerker op de hoogte van gemaakte afspraken en plant spreekuren in met onze bedrijfsarts.

Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundig onderzoek in het Pools

Wanneer je zieke medewerker gaat re-integreren, kan het zijn dat er aanpassingen nodig zijn. Dit kan zowel bij dezelfde werkgever als bij een andere werkgever zijn, als terugkeer naar de oorspronkelijke functie niet mogelijk is. Om dit te beoordelen, is een arbeidsdeskundig onderzoek nodig. Tijdens dit onderzoek overlegt de arbeidsdeskundige met de bedrijfsarts, werkgever en werknemer. Omdat de arbeidsdeskundige van Vitaal! zowel Nederlands als Pools spreekt, is de re-integratie van jouw Poolse medewerker in goede handen.

Begeleiding in verschillende talen

Welkom
Witam
Welcome
Willkommen
Persoonlijk
Oplossingsgericht
Partnerschap als basis
Bereikbaar

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.