6/10/2023

Vitaal! slaat de handen ineen met de De Graafschap

Samen d'ran

Leestijd:
1
min.
Delen op:

Flexfamily is vanaf het seizoen 2023/24 met veel enthousiasme aan boord gekomen als sponsor van De Graafschap. Als onderdeel van Flexfamily is Vitaal! nu op een opvallende manier aanwezig in het prachtige stadion De Vijverberg.

Als de Arbodienst uit de Achterhoek voelen we ons vereerd om op deze manier de Achterhoekse trots te mogen steunen. De samenwerking met De Graafschap is voor ons een kans om onze passie voor gezondheid en welzijn te delen met iedereen die de Superboeren steunt. Samen zijn we vastbesloten om zowel op als naast het veld succes te behalen en onvergetelijke momenten te beleven met De Graafschap. Samen d'ran!

Preventie

Risico's op burn-out, ongevallen en verzuim brengt Vitaal! in kaart. Samen met jou werken we aan preventie zodat jouw medewerkers gezond blijven.

Verzuim

Ziekteverzuim is in veel gevallen niet medisch. Vanuit die gedachte werkt Vitaal! altijd samen met jou en je medewerker aan een goede oplossing.

Re-integratie

Samen aan de slag naar werkhervatting. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid onderzoekt Vitaal! alle mogelijkheden en werkt naar een passende oplossing voor iedereen. Wij gaan voor duurzaam.

Eigenrisicodragerschap

Wij zorgen dat jij aan alle verplichtingen voldoet die je als eigen risicodrager hebt. Ook verlonen wij de Ziektewetuitkering. Vitaal! ontzorgt en zorgt voor regie op schadelast.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.