17/11/2022

Steentjes verzekeringen en Vitaal! bundelen haar krachten

Waar je kennis en kunde bundelt, sta je sterker.

Leestijd:
4
min.
Delen op:

Steentjes verzekeringen en Vitaal! bundelen haar krachten

Marjolein Bruggeman en Martine Gaasbeek kennen elkaar al jaren. Steeds vaker kwamen ze elkaar tegen bij gemeenschappelijke relaties. Vanuit hier ontstond er een heel natuurlijke samenwerking, waarbij deze gemeenschappelijke relatie altijd centraal stond.

Marjolein is registeradviseur verzuim en inkomen bij Steentjes Verzekeringen. Martine is directeur van Vitaal!. Een gecertificeerde arbodienst en private uitvoerder sociale zekerheid.  

Waarom de samenwerking tussen Vitaal! en Steentjes verzekeringen zo’n succes is, leggen Marjolein en Martine graag uit.

Samen kennis en kunde bundelen

Zowel Steentjes als Vitaal! zijn Achterhoekse bedrijven. “Op zich schept dat al een band”, aldus Marjolein “De term noaberschap is een woord dat we in de Achterhoek en Twente natuurlijk goed kennen. Deze waarde hebben we hoog in het vaandel staan en verbindt ons.”

Martine vervolgt: “De klantbehoefte is veranderd de afgelopen jaren hebben we gemerkt, het ontzorgen wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Gewoon je zaakjes op orde hebben en weten dat het goed geregeld is.”

Marjolein: “Doordat we slim inzetten op koppelingen scheelt het de ondernemer ook nog eens veel administratietijd. De arbodienst is direct aangesloten en achter de schermen komen salarisgegevens door, zodat de claim op ziekengeld vlekkeloos wordt uitbetaald. Hierdoor kunnen we een kwalitatief hoge en efficiënte dienstverlening bieden.” Martine vult aan, “nog een voordeel van deze koppeling is dat ondernemers er op mogen vertrouwen dat alle verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter opgevolgd worden. Zonder dat de ondernemer hier zelf actief mee bezig hoeft te zijn.”

Maatwerk

Waar je kennis en kunde bundelt, sta je sterker. Marjolein: “Door onze samenwerking bieden we onze relaties een compleet pakket waarbij ontzorgen centraal staat.” Martine: “Wetgeving is complex en verandert nog weleens. Samen zijn wij in staat om hierop tijdig in te spelen zodat onze relaties er altijd op kunnen vertrouwen dat zij bij ons in goede handen zijn.”

Elk bedrijf is anders. Dat betekent wij altijd aansluiten bij de behoefte van onze relatie. Dit vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Iets wat zowel Steentjes als Vitaal! niet vreemd is.

Betekent de samenwerking tussen Steentjes en Vitaal! dat de ondernemer niets meer te kiezen heeft? Marjolein: “Dit is zeker niet het geval. Er worden verschillende opties op het gebied van arbodienstverlening voorgelegd, waarbij de ondernemer de keuzevrijheid heeft.” Martine: “De praktijk heeft echter uitgewezen dat de combinatie Steentjes en Vitaal! succesvol is. Vanuit hier is ook de wens ontstaan om intensiever met elkaar samen te werken.

Preventie

Risico's op burn-out, ongevallen en verzuim brengt Vitaal! in kaart. Samen met jou werken we aan preventie zodat jouw medewerkers gezond blijven.

Verzuim

Ziekteverzuim is in veel gevallen niet medisch. Vanuit die gedachte werkt Vitaal! altijd samen met jou en je medewerker aan een goede oplossing.

Re-integratie

Samen aan de slag naar werkhervatting. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid onderzoekt Vitaal! alle mogelijkheden en werkt naar een passende oplossing voor iedereen. Wij gaan voor duurzaam.

Eigenrisicodragerschap

Wij zorgen dat jij aan alle verplichtingen voldoet die je als eigen risicodrager hebt. Ook verlonen wij de Ziektewetuitkering. Vitaal! ontzorgt en zorgt voor regie op schadelast.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.