10/3/2022

Even voorstellen.....Janet van Uem

van fysiotherapeut naar bewegingswetenschapper, van een studie geneeskunde naar arts in de bedrijfsgezondheidszorg

Leestijd:
3
min.
Delen op:

Hallo.... Ik ben Janet, de nieuwe arts van Vitaal! Ik kom het team versterken in het begeleiden van werknemers in verzuimtrajecten. Ik zal mij even kort voorstellen.

Ik heb ruim een jaar ervaring als neuroloog in opleiding en binnen het kader vaneen promotietraject heb ik meerdere jaren ervaring in onderzoek naar objectieve meetinstrumenten (bewegingssensoren) en naar levenskwaliteit bij mensen met de Ziekte van Parkinson. Mijn achtergrond als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper geven mij een praktische en theoretische blik op de omgang met en de behandeling van klachten in het bewegingsapparaat. Door het werken in grote nationale en internationale onderzoeksprojecten heb ik ervaring opgedaan in het samen werken met partners met een grote verscheidenheid aan achtergronden, dataverzameling, leidinggeven, studenten coachen en opleiden, projectmanagement, artikelen publiceren en natuurlijk vakinhoudelijke kennis te vergaren over bewegingsstoornissen en ook de langetermijngevolgen van COVID.

Binnen de bedrijfsgeneeskunde hoop ik mijn ervaring en kennis te integreren tot één geheel om mensen verder te helpen met hun medische problemen zodat ze (weer)kunnen meedraaien in de werkende maatschappij.

Preventie

Risico's op burn-out, ongevallen en verzuim brengt Vitaal! in kaart. Samen met jou werken we aan preventie zodat jouw medewerkers gezond blijven.

Risico's inventariseren
Sociale veiligheid
Fysieke veiligheid

Verzuim

Ziekteverzuim is in veel gevallen niet medisch. Vanuit die gedachte werkt Vitaal! altijd samen met jou en je medewerker aan een goede oplossing.

Oorzaak verzuim
Impact berekenen
Gepaste begeleiding

Re-integratie

Samen aan de slag naar werkhervatting. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid onderzoekt Vitaal! alle mogelijkheden en werkt naar een passende oplossing voor iedereen. Wij gaan voor duurzaam.

1e spoor begeleiding
2e spoor begeleiding
3e spoor begeleiding

Sociale zekerheid

Wij zorgen dat jij aan alle verplichtingen voldoet die je als eigen risicodrager hebt. Ook verlonen wij de Ziektewetuitkering. Vitaal! ontzorgt en zorgt voor regie op schadelast.

Financiële impact berekenen
Werkgever
(Ex-)medewerker

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.