Whitepaper
Arbeidsdeskundig
onderzoek

Optimaal re-integreren doe je met een arbeidsdeskundig onderzoek. Duidelijke adviezen geven jou en je medewerker richting, om samen doelgericht aan de slag te gaan gericht naar een mooi resultaat.

Maar denk ook eens aan de rol van de arbeidsdeskundige bij het voorkomen van uitval van medewerkers met een (chronisch) medisch probleem. Of zet de arbeidsdeskundige in bij frequent kortdurend verzuim.  

Vitaal!

Hoe ziet een arbeidsdeskundig onderzoek eruit?

Optimaal naar vermogen blijven werken

Het onderzoek bestaat uit een gesprek met werkgever, een gesprek met werknemer en eventueel een bezoek aan de werkplek van de werknemer. Aan de hand van de bevindingen wordt er een rapport opgesteld, waarin een concreet re-integratie advies wordt weergegeven met vervolgstappen voor het re-integratietraject.
Is je medewerker arbeidsongeschikt en daardoor niet of minder inzetbaar in zijn eigen functie? Is voor jou onduidelijk wat jouw werknemer nog wel kan en wat hij niet kan? Met een arbeidsdeskundig onderzoek van Vitaal! krijg jij een helder beeld van de arbeidsmogelijkheden en de inzetbaarheid van jouw medewerker.

Download de whitepaper

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Vul onderstaand formulier in

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.