6/12/2022

Vitaal! breidt uit met twee nieuwe casemanagers!

Welkom Kamil & Heidi!

Leestijd:
2
min.
Delen op:
Vitaal! breidt uit met twee nieuwe casemanagers!

Met het oog op onze verdere groei, zijn wij ontzettend trots op het feit dat wij twee kanjers van casemanagers aan ons hebben weten te binden. Kamil en Heidi zijn recent begonnen bij Vitaal!

Heidi kenden we al een beetje. Na het volgen van een Webinar, heeft ze contact gezocht met Martine (directeur Vitaal!). Middels een open sollicitatie, waar we op dat moment geen passende mogelijkheid voor hadden. Heidi was geslaagd voor de ROV opleiding en wilde graag aan de slag. Ondanks dat er op dat moment geen vacature was, hebben we haar niet laten gaan. Naast haar baan is ze één dag in de week op een soort van stage bij Vitaal! komen meekijken. Voor haar de kans om wat meer gevoel bij arbodienstverlening en het team te krijgen. Voor ons een mooie gelegenheid om Heidi beter te leren kennen.

Het was al snel duidelijk dat we Heidi niet wilden laten gaan. Daarom zijn we blij dat ze per 5 december bij ons in dienst is gekomen. Wil je Heidi wat beter leren kennen? Kijk dan op haar persoonlijke pagina. Ze stelt zichzelf aan je voor.

Kamil is Pools. We hadden ongeveer een jaar geleden al eens contact met hem gehad. Op dat moment was het nog te vroeg voor een baan bij Vitaal!. Kamil heeft ontzettend hard aan zijn Nederlandse taal gewerkt en dat is te merken. Het sollicitatiegesprek hebben we gewoon in het Nederlands gevoerd en dat ging helemaal prima. Gelukkig heeft Kamil voor Vitaal! gekozen en zijn we super blij dat we een tweede Poolse casemanager hebben.

Als je wat meer over Kamil wilt weten, kijk dan op zijn persoonlijke pagina. Hij stelt zichzelf voor.

We wensen Heidi en Kamil ontzettend veel werkplezier!

Preventie

Risico's op burn-out, ongevallen en verzuim brengt Vitaal! in kaart. Samen met jou werken we aan preventie zodat jouw medewerkers gezond blijven.

Verzuim

Ziekteverzuim is in veel gevallen niet medisch. Vanuit die gedachte werkt Vitaal! altijd samen met jou en je medewerker aan een goede oplossing.

Re-integratie

Samen aan de slag naar werkhervatting. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid onderzoekt Vitaal! alle mogelijkheden en werkt naar een passende oplossing voor iedereen. Wij gaan voor duurzaam.

Eigenrisicodragerschap

Wij zorgen dat jij aan alle verplichtingen voldoet die je als eigen risicodrager hebt. Ook verlonen wij de Ziektewetuitkering. Vitaal! ontzorgt en zorgt voor regie op schadelast.

Hoe kunnen wij je helpen?

Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Of wil je weten wat wij specifiek voor jou, je medewerkers of organisatie kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!
info@vitaalarbo.nl0573 21 50 51
Martine Gaasbeek
Directeur Vitaal!

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.